Skip to content

Blijf positief.

Wat is dat makkelijk gezegd wanneer je net je kapsalon, schoonheidssalon, winkel of restaurant hebt moeten sluiten en het voelt alsof je levenswerk je door je handen glipt. Wanneer je in een leeg klaslokaal les moet geven of wanneer je de dag moet vullen met eenzaam naar buiten kijken. Wat klinkt het makkelijk als je bedenkt dat ik gewoon buiten een luchtje kan gaan scheppen terwijl mijn lieve oma van diep in de 8o, thuiszit, alleen!
Maar toch.. je voelt door de straten een verbondenheid. Een soort van vernieuwde maatschappij die meer naar elkaar omziet en elkaar helpt. Een maatschappij die niet “rood” of “blauw” is, geen Ajax of Feyenoord. Een maatschappij die samen sterk is, trots om Nederlanders te zijn. Een rood-wit-blauwe maatschappij, met een dik, vet oranje uitroepteken!

En dat oranje uitroepteken zijn wij! Diegene die even wat extra doen voor de ander. Het wordt gewaardeerd, echt! Kleur de tekening in, schrijf er een brief of een korte bemoediging bij. Breng hem naar je opa of oma, de kapster of schoonheidsspecialist of geef wat extra aandacht aan je leerkracht! Doe het! Laten we zien dat we met elkaar rood-wit-blauw en heel erg oranje zijn♡

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top