Skip to content

Delen is tof!!

Lieve zorgverlener, topper in je vak!
Je was altijd al heel erg belangrijk, maar nu des te meer! Nederland is trots op jou!
Trots dat jij er bent als er een huis in de brand staat of als er ingebroken is. Trots op de mensen die een groot ongeval in goede banen leiden. Trots op alle mensen in de zorg of je nou werkt in de schoonmaak, het restaurant, als verpleegkundige of als arts. Je bent van levensbelang. In het bijzonder ook mijn lieve (oud) collega’s waarvan er vele nu “frontlinie” staan, dankjewel!

Deze kleurplaat, speciaal voor iedereen die als hulpverlener werkt. Van de hulpdiensten tot mensen in het lokale verzorgingstehuis, van de tandartsassistente tot die topper in de verslavingszorg. Ze zijn er ook voor jou!

Kleur hem in en bezorg deze bij die topper die jij kent, breng het bij het ziekenhuis in de buurt, bezorg het bij de brandweer of stuur het op naar de politie/ambulance.

Weet je even niet zo goed waar heen te brengen, verstuur of verzorg het naar/ bij mij, dan zorg ik dat het bij de RAVU Ambulancezorg Utrecht en/of het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie komt.

Delen jullie alsjeblieft mee! Laten we deze kleurplaat Nederland doorgaan, zodat geen enkele zorgmedewerkers overgeslagen wordt.

Deel het in je app-groepen, op Facebook of op insta! De kracht van sociale media is groot!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top